Jag som jultomte!

Igår var det dags för bad. Så här kan det gå när man plaskar mycket!;)Nu griper jag aktivt efter skallran och fångar den helt själv! Det är det senaste jag lärt mig. Jag kan också träffa tutten i munnen själv, om det är lyckoträffar eller inte spelar väl ingen roll?;)


3 måndars kontroll

Idag har jag varit på 3 månaders kontroll. Det var roligt till en början och jag skrattade till de nya ansikten jag såg. Plus att en hel skolklass skulle till barnmorskorna, och dom tittade på mig hela högen och tyckte jag var så fruktansvärt söt! Men vem tycker inte det?;) Efter en stund blev det dags för sprutorna, en i vart ben och det var däremot mindre roligt! Riktigt ont gjorde det och ledsen blev jag. Men eftersom att jag är en riktig tuffing så la jag av med grinandet ganska snabbt och kollade istället in en väldigt rolig mobil som hängde över skötbordet.
Jag har växt och följer min kurva så precis som det bara går! 5910g och 60 lång är jag idag.
Tydligen sen jag ut som en pojke idag fast jag har rosa sockar och blommor på byxorna för Margareta sa nåt i stil med "men heeeeej, äntligen får jag se dig! Så söt, mig ska du ju känna vet du. Ja och Margareta visste det skulle bli en pojke".... Daaa?!


Vuxen-barn

Idag har jag varit med mamma och pappa på vuxen-barn. Jag fick åka rutschkana med pappa. Jag orkade inte så mycket mer och sov den mesta tiden medans mamma och pappa var social med de andra föräldrarna.

Sen har jag sett körslaget med mamma. Det programmet tycker jag om, och varje gång körerna fick applåder så viftade jag med armarna och "pratade". Charmigt värre!;)


Mina senaste framsteg

Idag satt jag i mammas knä och försökte få tag i min napp som låg på bordet. Jag har inte så bra koll på mina händer ännu, men jag försökte verkligen. Mamma tror inte det är så länge kvar tills jag kan fånga den själv=) Om jag ligger ner och mamma tar tag i mina armar och drar till sittande läge orkar jag hålla uppe huvudet och följa med. Stark, det är jag! Och sist men inte minst så brukar jag gå över golven här hemma med mamma och pappa. Om dom håller i mig kan jag ta stegen helt själv. Visst är jag duktig =) Jag är ju bara 2½ månad!

RSS 2.0