Många ansikten...

Idag har jag och mamma varit och hälsat på på hennes jobb. Dom tycker jag är så fin, och växer så fort, så vi fick lova att komma på besök oftare så dom hinner med. Väl där fick jag sitta i många famnar. Och det tycker jag ju om så jag var nöjd=)

Annars har vi inte gjort så mycket. Det vanliga. Ätit, sovit, ätit, bajsat, sovit, baby-gymmat, sovit, ätit osv... =) Farmor saknade mig så mycket att hon inte kunde hålla sig tills på fredag då vi ska dit så hon och faster har också hälsat på. Hon tog hand om mig medans mamma var och tränade också. Och så har moster Sofie och morbror Josef också hälsat på. Mycket människor idag ;)

En dag hos mig

Så här ser jag ut idag


Idag har mamma städat och jag har fått vara med.  Jag hängt på hennes mage glad och intresserad hela tiden, släppte aldrig dammsugaren med blicken.


Sen har jag legat under den här. Den älskar jag. Jag kan ligga och titta på den hur länge som helst. Idag har jag skrattat väldigt mycket åt den. Mamma tycker det är lite jobbigt att snurra igång den hela tiden eftersom den bara snurrar i två minuter. Men det är sånt man får ta... =) Eftersom jag fortfarande sover i vagga och inte har någon spjällsäng hemma som den är till för så har mamma fått hänga fast den i bokhyllan.
Så har jag fått låna en stol som vi som har stark nacke får sitta i av Mira. Den gillas också!=)

Nu är det dags för mig att sova middag.

öl+

hbbbbbbbbbbbbbbbb  nhghjpoooookvb ex3xx2c 


Denna gången är det Faster som får översätta åt mig, för hon och Farmor är barnvakt åt mig ikväll. Mamma och Pappa har farit till Piteå för att umgås med andra par.

Igår vaknade jag jättetidigt, redan kl 5. Mamma tyckte nog inte det var så jättekul, men jag var hungrig. Och eftersom jag inte orkar hålla i flaskan själv än så måste mamma hjälpa mig med det. Sen somnade vi om båda två. När vi vaknade igen så skulle vi ut och gå med Faster, men det blev så att även Moster och Jerry fick följa med. När det sedan blev kväll så fick jag följa med Mamma, Faster, Farmor och Sofia till Tant Emma på ljusparty. Jag sov mest, men jag drog visst ändå blickarna till mig.

I morse så vaknade jag tidigt igen, men efter att jag fått äta så somnade vi om. Sedan var vi ut och gick med Faster igen. Jag har sovit mest idag, och mamma har gosat extra mycket med mig. Det är för att dom skulle bort ikväll, och hon ville vara med mig så mycket som möjligt innan Farmor kom och hämtade mig.

Så nu är jag hos Faster. Hon ska iväg nu, så då får jag vara ensam med Farmor. Vi ska mysa i soffan och se på Idol. Fast nu är jag trött och saknar Mamma och Pappa lite, så nu ska jag sova en liten stund.Farmor är inte så bra på ta kort, men ser ni vad duktig jag är som sitter alldeles själv!


Här sitter jag alldeles själv i min alldeles egna HokusPokus.

Spargris

Moster Sofie och Nisse har startat ett pengasparande åt mig. Dom vann när dom spelade 31 och gav vinsten till mig så det var så mitt första sparande började. Jag saknar själva spargrisen men en sån ska mamma köpa åt mig en vacker dag. Den får ni gärna lägga någon krona i när ni hälsar på mig så att jag blir rik när jag blir stor... =)Idag har vi åkt hem efter några dagars besök hos farmor och farfar. Nu är jag lite ledsen och det är nog för att jag saknar dom. Har sovit nästan hela dagen... Sovit, ätit och åkt barnvagn. Så har jag varit till farbror Jompa också en liten stund. Där somnade jag i Michelles famn.

Mamma skriver

Idag har jag tränat i babygymet och för första gången har jag lyckats greppa tag i stjärnorna som hänger där. Mamma var naturligtvis mycket snabb med kameran för att fota mina framsteg…=)

 

Sen var jag på vuxen-barn igår och där fick jag hoppa på en studs-häst, och sparka på en fotboll (med lite hjälp av faster förstås). Och så har jag även myst med Bruno, en jättestor nalle för en liten bäbis som jag.

 

Vid två månaders ålder sover jag hela nätterna (fast det började jag med när jag var 2 veckor) och nu ska jag bara vänja in mig att somna lite tidigare än vid 24-01 tiden, så nu säger vi god natt från oss!

jfrggggnnnnnnnnnnn

fhjgtffffffffffffffnn bbjkyujikkkjhumnmj9tr

(eftersom jag inte är så bra på stava så får pappa hjälpa mig översätta dagens inlägg =)

detta är då jag som sitter här efter läggdax och bloggar lite! tänkte visa lite från min nyfunna karriär som proffs simmerska =)som ni ser så är jag ju otroligt underbart söt men det viktiga är ju att visa att jag bemästrar ryggsim som om jag aldrig gjort nå annat!!hur skoj som hellst!!det var farmor som hjälpte mig =)och sist men inte minst så har jag ju blivit stor flicka nu som använder "vuxna" toan =)


(pappa lovar och svär att han översatt sanningsenligt och ordagrant) =)

kkkkkkkkkkkk

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkjknh


(mamma fyller i: Isabelles första tangenttryck)


RSS 2.0