Valborgsmässoafton

idag har jag lyckats =) jag töjde på mina armar så jag fick tag i blomman i köksfönstret. Pang sa det så låg den på golvet. Jag är bäst.i övrigt så har vi inte gjort så mycket idag. Det är tråkigt väder med snö först sen regn. Vi hade tänkt åka till storforsen och titta på när farfar tände brasan och grilla oss en korv men vem vill vara ute i regn, inte vi i alla fall.
Vi ringde istället och bad gamlingarna komma ner och fika. vi gjorde smulpaj med  äpplen, glass och vaniljsås. inte dåligt, jag lovar.

Farmor får lägga upp lite bilder från dagen för jag sover redan. Vi ses snart mamma och pappa. kram
Busig

Idag så har jag och farmor varit till Sörstrand och hälsat på gamlingarna. Dom blir så otroligt glada när jag kommer.Vi åkte upp tidigt så när det blev dags att sova så tog farmor och pappas mormor en promenad med vagnen. Jag sover så skönt ute, flera timmar varje gång.

När jag sen ätit lunch och lekt med gamlingarna så åkte jag och farmor hem. När jag sovit och ätit igen så fick jag något konstigt racerbus i kroppen. Det var gas i botten hela tiden. Jag jagade farmor och farfar över hela huset. jag skrattade, skrek och hade roligt. Sen var farfar tvungen att åka tillbaka till jobbet fram och tillbaka, så då följde jag och farmor med och hälsade på faster. Där fick jag äta glass (men säg det inte till någon, speciellt inte till mamma och pappa =).

Nu har jag knoppat in för natten. Tyvärr blev det inte så många bilder idag för kameran var full och farmor är inte så teknisk., så här kommer lite blandade bilder.Godnatt

bröllopsdag

Idag har farmor och farfar varit gifta i 26 år. Det firade vi med att koka palt och äta glasstårta till efterrätt.

Faster Lotta flyttade tillbaka till Älvsbyn idag. Farmor är lessen för hon tycker det har varit så mysigt att ha lotta hemma men jag tycker det är bra för då kan hon hälsa på mig oftare =)

Älskade mamma och pappa. Var inte lessna för jag har det bara bra. Vi träffas ju snart igen. Hopppas ni vilar och har det skönt i solen och värmen. när ni kommer hem är det slut på semestern =) Då blir det 100%. Vill berätta för er att jag kan gå över 20 steg alldeles själv så ni förstår nog att ni måste vara steget bakom mig hela tiden.

Jag känner bara lite oro över askmolnet som nu har blåst in över sverige igen men vi håller tummarna för att det hinner blåsa bort så ni kan flyga hem till mig.

Här kommer några bilder från dagen


Jag hittade pappas gamla mössa
Farmor köpte mig en ny leksak idag
Jag fick bada ikväll och det är så roligtBesöksdag

Idag steg jag upp halv 8. Åt välling, lekte en stund och sen fick jag väcka faster Lotta,
det var roligt.
När jag vaknade efter förmiddagsluren så var pappas mormor o morfar här. När jag hade ätit lunch så for vi ner till tant Siri och hälsade på. Sen var det dags för eftermiddagsluren. När vi hade ätit middag så åkte vi ner till pappas farmor och hälsade på henne. sen var det dags för välling, tandborstning och godnatt.


Jag har fått en jätte gosig nalle av farmor som jag tycker väldigt mycket om.Med denna bild säger jag godnatt


Utflykt

Idag har jag och faster och farmor hälsat på farfar på hans jobb. Farmor och faster ville vara hurtiga så vi gick till storforsen fram och tillbaka.Jag charmade allihopa och fick en ny kompis.Tycker om att leka med pappas, fasters och farbrors gamla lego.


valborgs

på valborgs ska vi åka till storforsen


se så sött
pappa sover

bella går

titta vad jag är duktig =)


Första gången jag får äta clementin själv

Hur kan något vara så gott, men samtidigt inte?


God morgon!

Visst är jag väl söt i min morgonrock! Har fått en egen låda i köket att leka i också när mamma lagar mat. Den håller mig sysselsatt och det finns ju så mycket roligt i den att leka med.


Ville bara säga godmorgon! Vi hörs senare, nu ska jag väcka pappa. Han har visst en sån där sovmorgon idag, men nu tycker jag han har legat halva dagen!:P Upp och hoppa.

Jag försöker ställa mig uppOch vinka kan jag ju också göra;)

Bella filmar


Mitt dop i bilder

Här kommer som tidigare lovat bilder från mitt dop den 5/12. Jag var så duktig i kyrkan och inte en endaste tår fällde jag. Jag pratade högt med prällen och släppte några pruttar, men det var ju bara roligt;)
Jag kan krypa

Uppdateringarna här är verkligen inte i sin ordning. Vi skyller det på... pappa!;) Iaf så började jag krypa för snart två veckor sedan. Det var samma dag som mamma och pappa sa att jag inte kan och att det nog kommer ta länge innan det händer. Ser ni mönstret?;) Och så har jag fått två tänder till där uppe.Det var första gången. Det går bättre och fortare nu men tekniken är dessamma. Jag mer "ålar" än kryper, men huvudsaken är väl att man tar sig framåt!;) För två dagar sen ställde jag mig dock på alla fyra för första gången. Men jag tog mig ingenstanns.

Jag kan ju ta några steg själv också och har jättebra balans. Det var bara det där att ställa sig upp som var så svårt...

RSS 2.0