Min kompis Agnes och jag

Igår hade jag min första övernattningsvän. Agnes var här med sina föräldrar. Vi fick inte sova i samma rum, men vi hann leka med varandra massor!:) Vi mös lite i sängen på morgonen också

Och sen har jag målat en teckning till min farmor. Mamma tog fram fingerfärgen och det var ju himla roligt. Men det där med handtryck förstod jag inte riktigt. Tyckte det var mycket roligare att kladda runt med färgen:)


Jag har träffat tomten

Jag har fått träffa tomten. Först tyckte jag han var väldigt läskig och ville inte alls komma nära. Men sen fick jag ju en massa paket, och han var faktiskt rätt så snäll den där tomten. Så jag tinade upp och till slut tordes jag till och med hämta paketen själv:) En kram fick han också innan han gick. Och jag tog lite i hans skägg. Inte riktigt som pappas men helt okej:)

Sen fick jag ju leka med julklapparna. Denna var himla rolig:)

Följt på affären

Idag har pappa varit hos doktorn. Dom tror han har ett diskbrock. Så han får inte lyfta mig. Men jag vill ju helst att han ska lyfta mig hela tiden. Och han och mamma försöker hela tiden säga till mig att det inte går. Så jag har faktiskt varit lite tjurig idag.

Annars har inte så mycket hänt. Jag har fått följa mamma på affären idag. Det var MASSOR med folk. Men det tyckte jag var bara roligt. Mamma däremot såg inte så road ut i kön. Men jag skötte mig visst bra för jag fick en skumtomte när vi var klara. Jag ska absolut följa fler gånger!

Lekt i snön

Idag har jag mest varit ute och lekt. Faktiskt i flera timmar. Först på morgonen och sen på eftermiddagen. Mamma tog inga bilder. Men jag kan bjuda på en annan som visar hur glad jag är på mornarna:)

Så har jag fått bada ikväll också. Om det undgått någon så älskar jag att bada!:)

(gammal bild)

Knäck

Idag har mamma kokat knäck. Och naturligtvis fick jag smaka. Jag fick på en sked och det räckte i evigheters evigheter. MUMS! Jag ville aldrig sluta suga på den skeden kan jag säga:)

God Jul och Gott Nytt År!

Jag och lillasyster önskar alla en god jul och ett gott nytt år!:)
Puss på er!

Skurartagen

Jag har fått en skurhink och mopp av farmor. Så idag har jag visat mina talanger. Klart jag vet hur man skurar:)

Först stoppar man moppen i vattnet


Sen vrider man ur


Så skurar man åt mamma:)


Ett proffs är vad jag är!

Pepparkaksbak

Igår fick jag baka pepparkakor för första gången med mamma. Skoj var det naturligtvis, men jag blev ganska fort less. Kan iaf säga att degen den var god:)


Och idag har jag fått åka traktor med farfar:)

Prat-Bella

Idag har jag sagt min första två-ordiga mening. Jag skulle visa pappa vilket fint hårband jag hade men han hade inte riktigt tid att titta. Till slut så skrek jag "titta pappa" och då tittade helt plötsligt alla på mig...:) Det är alltså så man gör! Några ord kan jag ju sen tidigare förstås också. Mamma, pappa, titta, där, lampa, kvack kvack (anka). Annars pekar jag så förstår ju alla vad jag menar;)

Vi ska bättra oss...

Min mamma har hört att det är farligt för barn att sitta vid datorn. Därför får jag nästan aldrig skriva här. Men jag har sagt att vi måste bättra oss om vi ska behålla läsarna och då gav hon med sig. Vem kan säga nej till dessa valpögon?


I lördags var vi i kyrkan för att döpa lillasyster. Jag fick gå in med mamma och pappa och var så duktig och snäll där framme. Efter en stund såg dock böckerna mycket roligare ut så jag började leka med dom i stället.Mamma sa att både jag och lillasyster var jättefina och duktiga i kyrkan!:)
Jag tycker jättemycket om min lillasyster. Vill alltid veta vart hon är, och många pussar får hon.
Men jag börjar bli less när alla frågar "vart är lillasyster"... Hur många gånger måste jag peka på henne för att dom ska förstå att jag verkligen vet vem hon är;)


Jag tyckte det var lite fuskigt att hon fick bada och inte jag. Men mamma sa att jag skulle få bada i det stora badkaret då vi kom hem, och det lät ju faktiskt mycket roligare!

Nu ska jag sova middag i vagnen för jag är egentligen ganska trött...

RSS 2.0