Jag har börjat dansa ;)Igår började jag dansa. Till både stereon och leksaker!

Rösta på mig

Var med och rösta fram mig till omslagsbebis till tidningen Vi Föräldrar! Då skulle jag bli jätteglad!
Gå in här för att rösta! Men skynda er, tiden går ut om 4 dagar!


Välkommen hem

Idag kommer mamma och pappa hem=) Det ska bli så härligt att få träffa er igen. hoppas att resan hem går bra.

Farfar har åkt till Kallax för att hämta er. Jag undrar om Nisse också följer med hem, ja ni vet vad jag menar, det var ju det där med passet =)

Idag har vi gjort ungefär det vanliga. Farfar åkte till Kåbban en snabbis för att betala elströmmen för den här säsongen. Kl 12 ringde pappas mormor o morfar och ville att jag skulle komma och hälsa på dom för dom var så fruktansvärt Isabellesugen. Så då åkte vi dit.
Vi hade bara varit där en stund så ringde mobilen och farmor och farfar skulle få främmande så då blev det racer hem igen. Det var lilla Elsas mormor, morfar och moster från Brännberg som kom. Det var skoj.


Nu lägger jag upp sista bilden. Imorgon får ni se mig på riktigt. Vi längtar efter er. Kram från isabelle o farmor.


Dan före dan

Dan före dan, ja man brukar väl säga det till Jul men för mig så gäller det nu. Mamma och Pappa kommer hem från Turkiet imorg. Farfar ska åka till Kallax och hämta hem alla. Visserligen så träffar jag inte mina föräldrar förrän på måndag men det är ju snart=)

Jaha vad har vi gjort idag då. Kan bara säga att vi har så tråkigt väder, snö och regn massor regn =(.
När jag vaknat efter första vilan och ätit lunch så åkte vi till hotellet och hämtade hem faster. Där träffade jag farmors kusin
Sen åkte vi hem och lekte en stund tills det var dags att sova. efter middagen så gick vi över till grannarna. När vi varit där en stund så såg vi att vi fick besök så då fick vi gå hem. Stor främmande, Kurt och albin kom.

Sen blev det kväll igen och dags för sängen. Så som tidigare kvällar när bloggen uppdateras så sover  jag. Här kommer några bilder till från dagen. Natti natti


Här försöker jag ringa mamma och pappaRSS 2.0