Lucia

I tisdags var det Luciadagen, och då fick vi klä ut oss litegrann. Jag fick ha en vit lång klänning och en massa ljus i håret medan Ronja hade en röd klänning och hade en tomteluva på huvudet. Pappa och Faster Lotta följde oss på dagis på Luciafirande där. Vi fick fika saffransbröd och pepparkakor som vi själva bakat. Sedan fick vi se på ett Luciaspel.

Visst var vi fina! Och glada och duktiga som ställde upp på en fotografering kl 7:30 på morgonen! Förstår inte alltid varför alla ska ha en massa kameror med sig överallt, har ni inte nog med kort på oss snart?

Julmarknad och julkonsert

Igår kom farmor och hämtade mig. Hon hade gjort en pepparkaksdeg, så då bakade vi pepparkakor. Det var kul! Jag var först lite misstänksam kring degen, men upptäckte ganska snart att det var riktigt gott!Idag har vi varit på julmarknad i Storforsen. Där fick jag träffa tomten och hans ren Rudolf, jag fick se på brandbilen och sen lyssnade jag på en tjej och kille som sjöng och spelade jättebra!
Fick ett paket av jultomten för att jag varit så snäll i år. Det var en liten tomte i paketet.Efter att vi kommit hem igen så sov jag middag. Farmor ville att jag skulle orka vara vaken ikväll, för vi skulle fara till Kapellet i Storforsen och lyssna på faster Lotta som spelade där. Jag var jättesnäll under hela konserten, satt stilla i farmors knä. Och när det var slut så fick jag prova spela på fasters flöjt!
RSS 2.0